Наливайченко обіцяє докази причетності Суркова до подій на Майдані

Субота, 21 лютого 2015, 12:23

Голова СБУ Валентин Наливайченко обіцяє з дозволу слідства поетапно надавати докази причетності Суркова до керування групами ФСБ в Україні під час Євромайдана.

Про це Наливайченко розповів у суботу, відповідаючи на запитання журналістів про необхідність надання доказів без яких його заява про причетність Суркова залишається лише заявою.

Він нагадав, що відповідні матеріали справи перебувають наразі у Генпрокуратурі і оприлюднюються лише з дозволу слідчих.

"Тобто це не просто заяви, це матеріали слідства. І я думаю, що наступного тижня ми будемо з дозволу слідчих їх поступово оприлюднювати", - сказав він.

На запитання, чи знає Наливайченко про те, що Сурков упродовж поточного року неодноразово приїздив до Києва, голова СБУ відповів, що "завданням слідства є це з’ясувати, допитати в які дати, з ким зустрічався та що планував".

Як відомо, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинувачує помічника президента Росії Владислава Суркова в тому, що він керував снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування