Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську з'явилися проблеми з мобільним зв'язком

Середа, 25 лютого 2015, 14:40

Мобільний зв'язок в Луганську і прилеглих до нього населених пунктах працює з перебоями внаслідок ушкодження у вівторок магістральної лінії зв'язку в Луганській області.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення мобільних операторів.

"Фахівці "Київстару" в даний час вирішують питання відновлення зв'язку шляхом перенаправлення трафіку через інші магістральні канали. За попередньою оцінкою технічної дирекції, роботи можуть зайняти декількох годин", – повідомили в прес-службі "Київстару".

За даними оператора, в даний час в Луганській області функціонує близько 80% радіообладнання, в Донецькій – близько 60%.

В "МТС Україна" також підтвердили факт пошкодження мережі в Луганській області.

"Вчора о 23:50 зафіксували пошкодження волоконно-оптичної лінії в Луганській області. У зв'язку з комендантською годиною нічні роботи були неможливі, і ремонтна бригада змушена була чекати до ранку. Сьогодні зранку місце пошкодження було визначено, встановлена його причина – акт вандалізму в кабельній каналізації, ведуться роботи з усунення пошкодження", – повідомили в компанії.

За даними оператора на даний момент в Луганській області працює 46% об'єктів зв'язку "МТС Україна".

Як відомо, на початку лютого "Київстар" відключав зв'язок у неконтрольованій частині Донецької та Луганської областей після того, як бойовики пошкодили обладнання компанії в Донецьку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування