Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "гуманітарці з матеріалами для польових робіт" їхали бензовози - ОБСЄ

Субота, 14 березня 2015, 19:12

У складі "гуманітарного конвою" з Росії, який 13 березня незаконно перетнув український кордон, прибули 24 машини, серед яких були 11 бензовозів, 11 вантажівок з невідомим вмістом та 2 машини допомоги.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ.

На усіх вантажівках був напис "Гуманітарна допомога від Російської Федерації", на панелях кількох вантажівок були прапори РФ та терористичних "ЛНР" та "ДНР".

"Під час перетину кордону транспортні засоби були перевірені російськими прикордонниками  та митниками. Для перевірки були задіяні службові собаки.Представинки української сторони не були присутні під час візуального огляду вантажу", - йдеться у звіті.

Місія спостерігачів СММ ОБСЄ не знала про прибуття конвою, оскільки про нього не було  оголошено заздалегідь.

Як відомо, в МНС РФ заявили, що 13 березня до Донецька та Луганська прибули понад 50 машин, які, за заявами російської сторони, доставили більше 250 тонн "гуманітарної допомоги для організації весняних польових робіт, підтримання життєзабезпечення населення та відновлення соціально-значущих об'єктів".

14 березня в Росії заявили, що формують  ще одну позапланову колону з "гуманітарною допомогою" для Донбасу, яка нібито міститиме "матеріали для проведення весняних польових робіт і будматеріалами для відновлення та ремонту зруйнованих будівель".

Українська правда

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування