Ситуація в Костянтинівці стабілізувалася, ініціаторів заворушень установили

Вівторок, 17 березня 2015, 07:39

Ситуація в Костянтинівці стабілізувалася, особи організаторів заворушень, які почалися після смертоносного ДТП за участю українських військових, установлено.

Про це повідомив начальник головного управління МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook у ніч на 17 березня.

Він зазначив, що разом зі своїм заступником, полковником міліції Сергієм Князєвим зустрівся з жителями міста, які зібралися на проспекті Ломоносова, де в понеділок сталося ДТП, в якому загинула дитина і отримали травми жінка й іще одна дитина.

"Близько 23:00 залишилися 30-50 молодих людей віком від 18 до 30 років, які здебільшого були під дією алкоголю. Вимагали справедливого й негайного покарання військових злочинців, з вини яких загинула дитина. Говорили про поведінку військових у місті, у тому числі про заборону продажу їм спиртних напоїв", - написав Аброськін.

Також жителів хвилюють питання виплати заробітної плати й мобілізації. Крім того, люди запитували, коли настане мир, зазначив він.

"Переконали більшу частину присутніх розійтися. Вулиця – не найкращий варіант для вирішення проблем", - повідомив Аброськін.

За його словами, "ситуацію в місті стабілізовано".

"Міліція Костянтинівки несе службу в посиленому варіанті. Усі факти масових заворушень задокументовано. Особи організаторів установлено", - заявив він.

Заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа також повідомив у Facebook, що особу зачинателя заворушень встановлено.

"Ведуться оперативні дії, найближчим часом його затримають і він постане перед законом", - заявив Ківа.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...