Порошенко наказав роззброїти усіх в "Укрнафті" - Наливайченко

Понеділок, 23 березня 2015, 13:12

Президент Петро Порошенко наказав роззброїти усіх людей в "Укрнафті" і СБУ готова допомогти МВС в їхньому затриманні.

Про це розповів у понеділок на брифінгу голова СБУ Валентин Наливайченко на запитання "Української правди".

Він додав, що чекає тільки на відповідний дозвіл.

За його словами, перебувати в "Укрнафті" можуть співробітники охоронної структури "Січ", створеної у Дніпропетровську, які прикриваються назвою одного з добровольчих батальйонів.

"Ми підтверджуємо, що незаконна діяльність осіб зі зброєю була зафіксована МВС і журналістами. Ми підтверджуємо, що жодних законних підстав для діяльності в Україні структури "Січ" немає", - заявив голова СБУ.

"Є жорсткі вказівки президента з приводу того, щоб, по перше, кожна особа, яка перебуває в "Укрнафті" була роззброєна, якщо навіть і були ліцензії (на носіння зброї) вони мають бути скасовані", - додав він.

Наливайченко сказав, що СБУ готова "допомогти міліції в затримання кожної особи і броньованих КРаЗів без номерів, які з'явилися в центрі Києва".

"Ми чекаємо тільки санкції, щоб ні в кого більше не було бажання виявляти свій звірячий оскал у вигляді бандформувань зі зброєю в Києві", - заявив він.

Як відомо, 22 березня вхід до будівлі "Укрнафти" заблокували автоматники, пізніше сталася сутичка між ними та народним депутатом Мустафою Найємом.

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що все, що відбувається навколо "Укрнафти"  - "планові роботи  проти рейдерів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування