Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Коломойського вимагає очної ставки через звинувачення СБУ

Понеділок, 23 березня 2015, 13:52

Заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Святослав Олійник спростовує, що він погрожував співробітникам Служби безпеки України.

"Прочитав заяву Наливайченка. Страшно уявити, куди може докотитися країна, у якій голова СБУ так вільно імпровізує на брифінгах", - написав він у Facebook.

"Також стає зрозумілим рівень дезінформації нагорі", - додав Олійник.

Він вимагає "очної ставки" з правоохоронцями, яким він, за твердженням Валентина Наливайченка, погрожував.

"Я офіційно заявляю, що одразу по поверненні з Брюсселя наполягаю на очній ставці зі співробітниками СБУ, яким я нібито погрожував, за словами Наливайченка. Якщо таких співробітників не знайдеться, то я подам на Наливайченка до суду й вимагатиму матеріальної компенсації за брехню", - заявив заступник Ігоря Коломойського в ОДА.

Наливайченко 23 березня повідомив, що чиновників Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана і Святослава Олійника допитали з приводу викрадення чиновника мерії Дніпропетровська Олександра Величка.

Голова СБУ також заявив, що Корбан і Олійник погрожували застосуванням сили та бойових підрозділів проти правоохоронців, які займаються припиненням контрабандних перевезень через лінію розмежування у зоні АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування