Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп: Зброя у бійців "Січі" – табельна зброя "Дніпра"

Понеділок, 23 березня 2015, 18:24

Бійці організації "Січ" отримували зброю як табельну, бо вони були бійцями батальйону "Дніпро-1".

Про це у Дніпропетровську у ОДА заявив депутат Андрій Денисенко.

За його словами, бійці "Січі" раніше залучались до спецоперацій СБУ в зоні АТО.

"Охоронне агентство "Січ", громадське формування "Січ", спецпідрозділ "Січ" в минулому "Правого сектора" виконував неодноразово на доручення СБУ важливі оперативні завдання з затримання сепаратистів, правопорушників", - розповів депутат.

За його словами, "ідуть накатом, валом арешти у тих людей, які в минулому були активістами "ПС", зараз є активістами "Січі".

"Які робили дніпропетровську революцію, воювали і воюють в добровольчих батальйонах, офіційних, в тому числі в батальйоні "Дніпро". Але зараз іде зачистка, за наказом згори: іде заднім числом звільнення цих людей. Зброя, вилучена у активістів "Січі", - це офіційна табельна зброя батальйону "Дніпро". І нехай Валентин Олександрович і решта не спекулюють цією зброєю. Вона була не викрадена, не поцуплена – це табельна зброя офіційних співробітників "Дніпра", - заявив Денисенко.

Сам Денисенко і є засновником цієї "правозахисної" організації "Січ".

Як відомо, президент Петро Порошенко наказав роззброїти усіх людей в "Укрнафті" і голова СБУ Наливайченко заявив, що служба до цього готова.

За словами голови СБУ люди, які забарикадувались на "Укрнафті" представляють охоронну кампанію "Січ", засновану у Дніпропетровську.

Українськая правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування