Чотирьох депутатів можуть виключити з БПП, а може й забрати недоторканність

Понеділок, 23 березня 2015, 18:26

Фракція БПП має намір розглянути питання про виключення зі своїх лав чотирьої депутатів з Дніпропетровська.

Про це йдеться у проекті заяви фракції, текст якого має Українська правда.

"На своєму засіданні Рада фракції прийняла рішення, на найближчому засіданні фракції розглянути доцільність перебування народних депутатів: Віталія Купрія, Андрія Денисенка, Олександра Дубініна та Валентина Дідича у складі фракції Партії "Блок Петра Порошенка", - сказано в проекті.

Фракція також має намір звернутися до Генпрокуратури з проханням провести у максимальні стислі терміни всебічне та об’єктивне розслідування обставини загибелі офіцера СБУ у Волновасі.

"У випадку, якщо Генпрокуратура з метою об’єктивного проведення розслідування внесе на розгляд Верховної Ради аргументоване подання з необхідністю позбавити вищезазначених членів нашої фракції депутатської недоторканності, з метою доведення їх вини – наша фракція підтримає таку ініціативу і проголосує за позбавлення недоторканності народних депутатів: Віталія Купрія, Андрія Денисенка, Олександра Дубініна та Валентина Дідича", - сказано в проекті заяви.

Як відомо, чотири депутати Віталій Купрій, Андрій Денисенко, Олександр Дубінін та Валентин Дідич провели в понеділок прес-конференцію, на якій Денисенко зізнався, що його людина застрелила у Волновасі офіцера СБУ.

Як відомо, Денисенко є засновником "правозахисної" організації "Січ" в Дніпропетровську, яку голова СБУ звинуватив у захопленні "Укрнафти".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування