Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аксьонов заявив, що АТР сам блокує свою ліцензію

Вівторок, 24 березня 2015, 15:32

Лідер окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив, що керівництво кримськотатарського каналу АТР саме "затягуе отримання ліцензії" на мовлення.

Про це він заявив у вівторок, передає "Крыминформ".

"Має місце умисне створення прецеденту, щоб "Роскомнадзор" не міг видати документи. Помилки робляться спеціально, з тим, щоб роздмухати конфлікт навколо цього телеканалу", - заявив лідер колабораціоністів.

За його словами, ситуація з ліцензуванням телеканалу обговорювалася з заступником генерального директора АТР Лілею Буджуровою, а на вівторок запланована зустріч у Москві з власником телеканалу Ленуром Іслямовим.

Аксьонов заявив, що для кримських засобів масової інформації діяти з точки зору захисту інтересів України на території Криму - безперспективно, не потрібно і шкідливо для населення.

"Критика влади приймається від будь-яких ЗМІ... Але збурювати населення тим, що Крим коли-небудь повернеться в Україну, чого не бажає більшість населення, абсолютно нерозумно і в умах людей викликає сум'яття", - поскаржився Аксьонов.

Як відомо, до медіа-холдингу ATR входять канал з такою ж назвою, дитячий телеканал Lale, єдина в світі кримськотатарська FM-радіостанція "Мейдан", російськомовна радіостанція "Лідер" та інформпортал "15 минут".

Усі вони "перереєструвалися" за законами окупаційної влади, щоб продовжити роботу на півострові, і подали документи в Роскомнагляд для отримання ліцензій ще у жовтні 2014 року, але досі не отримали їх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування