У Трьохізбенці бойовики обстріляли пункт сил АТО із гранатометів

Четвер, 26 березня 2015, 09:39

У Трьохізбенці на Луганщині бойовики обстріляли опорний пункт українських силовиків із гранатометів.

Про це на своєму сайті повідомляє глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, за середу і ніч на четвер на контрольованій Україною території Луганщини бойові дії зафіксовані в трьох напрямках.

У Трьохізбенці поблизу зруйнованого мосту через Сіверський Донець у середу спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Увечері група бойовиків вибралася на міст і обстріляла з гранатометів опорний пункт українських військових. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив.

У Станиці Луганській на околицях у середу ввечері та зранку четверга також чулися автоматні черги. А між Кримським (яке контролюється українськими силовиками) та Сокільниками (окупованими бойовиками) періодично виникали короткі перестрілки з автоматів та кулеметів. У всіх випадках обійшлося без постраждалих серед мирного населення, інформації про поранених чи загиблих військовиків немає.

В населених пунктах на лінії розмежування вогню триває відновлення мирного життя, - повідомляє Москаль.

У Кримському (автомобільний доступ до якого утруднений, оскільки проїзд через Бахмутку заблокований) за допомогою військових прочистили грунтову дорогу з боку Світличного. Зараз, поки сухо, по ній можуть їздити навіть легковики.

В село продовжують повертатися люди, які виїхали під час активних бойових дій. А в Станиці Луганській у середу вперше з минулого року зареєстрували шлюб, зазначають в адміністрації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...