Порошенка у Дніпропетровську зустрічав Коломойський

Четвер, 26 березня 2015, 16:55

Президент Петро Порошенко проводить зустріч з активом Дніпропетровської області, на якій присутній екс-губернатор Ігор Коломойський.

Фото з зустрічі виклав радник екс-губернатора Борис Трейгерман.

Началась встреча с Президентом Украины...

Posted by Borys Treigerman on 26 березня 2015 р.

Коломойський зустрічав Порошенка в аеропорту Дніпропетровська.

На зустрічі в ОДА Порошенко представляє нового губернатора Валентина Резніченка, якого призначив своїм указом у четвер.

В Ході зустрічі президент заявив, що "приватний бізнес має керувати лише власними активами, державними має керувати держава".

До цього, виступаючи в Харкові Порошенко заявив, що не сумнівається у патріотизмі Коломойського і вірить, що ніякої дестабілізації в Дніпропетровську не буде.

Як відомо, сам Порошенко є власником "5 каналу" та багатьох підприємств, які оцінюють у кілька мільярдів, і хоч після обрання президентом обіцяв їх продати, досі цього не зробив.

В останні тижні спалахнула низка конфліктів між Коломойським та державою, коли його фактично позбавили контролю над "Укрнафтою" та змінили лояльного до нього керівника "Укртранснафти".

Після цього в обох структурах з'являлись озброєні "охоронці" Коломойського, які намагались не допустити нових керівників.

Порошенко звільнив Коломойського з посади голови Дніпропетровської ОДА в ніч на 25 березня, після довгої зустрічі на Банковій за участі прем'єра, глави МВС та інших високопосадовців.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування