Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У домі першого заступника голови Меджлісу завершили обшук

П'ятниця, 27 березня 2015, 17:38

Обшук у домі першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла в селі Первомайському Сімферопольського району Криму завершився.

Обшук тривав близько години, повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

За словами очевидців, слідчі не стали нічого вилучати з дому Джеляла.

Перший заступник голови Меджлісу повідомив журналістам, що не може розповісти подробиці слідчих дій, тому що в нього підписка про нерозголошення інформації.

При цьому він зазначив, що претензій до співробітників правоохоронних органів не має.

На даний час слідчі Слідчого комітету Росії, які проводили обшук, покинули територію біля будинку Нарімана Джеляла. Зараз там перебувають рідні й близькі першого заступника голови Меджлісу.

Як повідомлялося, у п'ятницю 27 березня першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла викликали на допит у "справі 26 лютого".

Допит тривав близько п'яти годин. Після цього Джелял у супроводі співробітників правоохоронних органів відправився додому для проведення обшуку.

23 березня у слідчому комітеті відбувся допит заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільми Умерова. Його запитували про діяльність Ахтема Чийгоза і про те, хто був організатором мітингу 26 лютого 2014 року.

26 лютого 2014 року під кримським парламентом відбувся масштабний мітинг противників і прихильників відділення Криму від України.

Кримським татарам, представникам Меджлісу й проукраїнським активістам протистояли проросійськи налаштовані громадяни, яких організували лідери "Русского единства" на чолі з нинішнім головою Криму Сергієм Аксьоновим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування