Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики посилили обстріл Луганщини, у бою поранено військового - Москаль

Вівторок, 31 березня 2015, 10:46

Вночі на околиці Трьохізбенки Луганської області йшов бій, поранено одного українського військового.

Про це на своєму сайті повідомляє у вівторок голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, у понеділок близько 22-ї години ночі група озброєних терористів висунулася до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки й обстріляла позиції українських силовиків.

Зав’язався бій із використанням мінометів, гранатометів та автоматичної зброї. Через півгодини бойового протистояння бойовики відступили, однак у ході перестрілки один із українських військових дістав поранення.

Загалом за минулу добу вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території значно посилилася, зазначає Москаль.

Протягом цілого дня тривали бойові зіткнення на околиці Кримського між українськими військовими та бойовиками, які переростали в бої з використанням гранатометів. Село залишилося поза зоною ураження. Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформація щодо поранених силовиків уточнюється.

На Бахмутці увечері в районі 29-го блокпосту періодично чулися вибухи мін, бойові дії виникали також на околиці Троїцького (Попаснянський район) та Станиці Луганської.

В області також триває відновлення електроенергії, відключеної внаслідок негоди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування