Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі АТО вважають, що Плотницький збирається "драпати" до Росії

П'ятниця, 17 квітня 2015, 10:05

Лідер бойовиків Ігор Плотницький планує утекти в Росію, вважають у штабі АТО.

Полковник Валентин Федичев заявив, що через скоєні злочини Плотницький "гарячково шукає способи отримання "індульгенції" і порятунку від майбутнього гніву ошуканих луганчан".

"Захист від цього гніву, нехай тимчасовий, він бачить винятково за "частоколом" російських багнетів. Своїх місцевих бойовиків він просто боїться. Знищення й арешт непокірливих козаків – тому підтвердження", - ідеться у коментарі Федичева, опублікованому в Facebook Донецької обласної держадміністрації.

За його словами, "Плотницький "молиться" на кожну чергову колону з російським озброєнням і бойовою технікою, а також із російськими солдатами" і боїться, що хтось чи щось можуть завадити цим російським "нововливанням бензину в пожежу війни".

"Часом доходить до смішного: днями Плотницький, з метою встановлення повного "особистого" контролю над захопленим прикордонпунктом "Должанський", наказав роззброїти бойовиків, які там перебували", - заявив Федичев.

"Плотницькому конче потрібне зараз своє "вікно в Росію". Час його "режиму" на Луганщині невблаганно збігає, треба готуватися "драпати" і вивозити накрадене. Свідки йому не потрібні, ось він і "розчищає" КПП "Довжанський" від "зайвих" очей колишніх бойових соратників", - вважає полковник.

При цьому Федичев наголошує, що для продовження існування "народної республіки Плотницького" через російсько-український кордон у напрямку Свердловська Луганської області перекинуто "чергову колону військової техніки ЗС РФ у складі: до 10 танків, до 5 реактивних установок "Град", до 5 вантажних автомобілів "Урал".

"Також через кордон пройшло до 250 військовослужбовців ЗС РФ. Їхня приналежність до ЗС "агресивного сусіда" підтверджується особливою російською формою йо пізнавальними знаками ЗС РФ. Загарбникам навіть не спало на думку переодягтися в бойовиків!", - говориться в коментарі Федичева

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування