Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Катеринівці на Луганщині тривали бойові зіткнення - Москаль

П'ятниця, 17 квітня 2015, 12:27

У Катеринівці на Луганщині з другої половини дня четверга й до ночі тривали бойові зіткнення.

Про це на своєму сайті повідомляє у п'ятницю голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, єдиним населеним пунктом Луганщини, де протягом 16 квітня велися активні бойові дії, стала Катеринівка Попаснянського району.

Населений пункт розташований за крайнім блокпостом українських силовиків фактично на нічийній території, відстань між укріпленнями наших силовиків та бойовиків становить менше кілометра.

У четвер, починаючи з 16-ї години й до пізньої ночі на околицях Катеринівки з невеликими перервами велися бойові дії з використанням автоматичної зброї, гранатометів, а затим і БТР-ів.

Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених чи загиблих військовослужбовців не надходило. Зранку в селі тихо, зазначають в адміністрації.

Крім Катеринівки перестрілки, що носили локальний характер, відбулися в Кримському, поблизу Новотошківки та на околицях Попасної. У решті гарячих точок Луганщини дотримувався режим бойової тиші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування