Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Опозиційний блок" заявляє, що йому погрожують "повстанці". СБУ перевірить

П'ятниця, 17 квітня 2015, 15:44

"Опозиційний блок" заявив, що отримав листа з погрозами від якоїсь "Української повстанської армії".

Про це повідомляє прес-служба партії в п'ятницю.

У повідомленні вказується, що на електронну адресу "Опозиційного блоку" 17 квітня о 00:17 ночі надійшов лист, у якому якась "Українська повстанська армія" "бере на себе відповідальність за вбивства представників попередньої влади, опозиційних політиків і журналістів, які публічно висловлювали свою думку, яка йде в розріз із думкою певних сил".

"Ми беремо на себе відповідальність за знищення... Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова, Бузини. Ці атентати були попередженням антинародному режиму олігархів-зрадників, що ми не жартували, коли говорили:" Або люстрація, або - ліквідація!"", - йдеться в листі.

Згідно з коментарем "Опозиційного блоку", в анонімці також зазначено, що ці активісти погрожують почати фізичне усунення представників чинної влади, які "не ввели воєнного стану, не оголосили стан війни з Росією і не розірвали з окупантом дипломатичних торговельних відносин... винні в добровільній здачі українських територій ворогові... винні в серйозних корупційних діях..." і так далі.

В "Опозиційному блоці" просять подібні організації не спамити партійну пошту, а СБУ і правоохоронні органи звернути увагу на "повстанців" і листи, які були розіслані за певними адресами, оскільки в них міститься загроза життю громадянам України.

Також партія оприлюднила скрін-копію отриманого листа.

 

У свою чергу прес-секретар СБУ Олена Гітлянська в коментарі "Інтерфакс-Україна" повідомила, що співробітники Служби безпеки перевірять, від кого виходять листи такої собі "Української повстанської армії" з погрозами і чи відповідає дійсності ця інформація.

"Глава СБУ доручив кращим фахівцям в області кібербезпеки перевірити, від кого виходять ці листи і що криється за цими повідомленнями", - сказала речник СБУ в п'ятницю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування