Ляшко і Ко розповіли, кого з депутатів можуть позбавити недоторканості

Вівторок, 21 квітня 2015, 21:58

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що Генпрокуратура хоче позбавити недоторканості його депутатів.

Про це він написав на Facebook-сторінці.

Мені повідомили, що Генпрокуратура вноситиме подання на зняття депутатської недоторканості та арешт членів моєї фракції,...

Posted by Олег Ляшко on 21 квітня 2015 р.

"Мені повідомили, що Генпрокуратура вноситиме подання на зняття депутатської недоторканості та арешт членів моєї фракції, моїх побратимів Андрія Лозового та Ігоря Мосійчука", - зазначив він.

"Без сумніву, це спроба політичної розправи і помста за нашу завжди принципову позицію в парламенті. Пропоную керованій президентом Порошенком Генпрокуратурі внести подання і на мій арешт. Це збирався, але не встиг зробити Янукович. Порошенко продовжує його справу. Налякали їжаків голою сракою", - написав Ляшко.

Водночас депутат Андрій Лозовий на своєму Facebook заявив, що, окрім нього, недоторканості хочуть позбавити ще трьох депутатів – Ігоря Мосійчука, Андрія Денисенка (позафракційний) та В'ячеслава Константиновського ("Народний фронт").

Порошенко, ставши Президентом на хвилі Революції гідності, вирішив садити не тих, з ким вона боролась, а тих, хто її роб...

Posted by Андрій Лозовий on 21 квітня 2015 р.

Ігор Мосійчук, у свою чергу, заявив, що про плани ГПУ він дізнався від журналістів та депутатів.

"Мені не відомо про існування будь якого кримінального провадження стосовно мене тому будь-що, що мені можливо пред'являть, я розцінюю як політичну розправу за мою тверду позицію в питаннях реформування МВС та прокуратури", - написав він на Facebook.

Я в одній з українських клінік в столиці проходжу реабілітацію після складної хірургічної операції. Дзвонять журналісти,...

Posted by Ігор Мосійчук on 21 квітня 2015 р.

Як відомо, раніше лідер фракції "БПП" Юрій Луценко заявив, що Генеральна прокуратура готує подання про зняття недоторканості з 7 нардепів. Імена політиків він не назвав.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування