Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начальник Генштабу уникає запитань про Дебальцеве – депутати прийдуть до нього

Четвер, 23 квітня 2015, 09:18

Члени парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони планують прийти до начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка, щоб з'ясувати обставини втрати Дебальцевського плацдарму.

Про це повідомляє у Facebook депутат Дмитро Тимчук, який є членом робочої групи комітету Верховної Ради щодо подій у районі Дебальцевого в січні-лютому 2015 року.

За словами Тимчука, робоча група ознайомилася з документами Генштабу, опитала посадових осіб ГШ, штабу АТО, керівництво сектору, представників командування частин і підрозділів – але не може представити свій підсумковий звіт, доки не отримає відповіді на низку запитань особисто від начальника Генерального штабу Збройних сил.

Комітет з лютого на кожному своєму засіданні приймає рішення запросити Муженка на бесіду, але "начальник ГШ просто ігнорує" запрошення.

Фракція партії "Самопоміч" запросила Муженка на зустріч і хотіла використати для бесіди варіант звіту Тимчука, "однак теж безрезультатно".

"В остаточному підсумку, учора Комітетом ВР із питань національної безпеки й оборони було ухвалено рішення домогтися зустрічі з НГШ за всяку ціну. Для цього ми більше не будемо запрошувати даного генерала до себе в гості, бо це марно. Ми прийдемо до нього самі, у повному складі", - заявив Тимчук.

Депутати планують хай там як "відловити" цього "невловимого генерала" і отримати відповіді на запитання, які цікавлять депутатів і українське суспільство.

Относительно деятельности рабочей группы Комитета ВР по событиям в районе Дебальцево в январе-феврале 2015 гДрузья, ещ...

Posted by Dmitry Tymchuk on Wednesday, April 22, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування