Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США не радять Києву продовжувати силову операцію

Середа, 13 травня 2015, 00:19

Держсекретар США Джон Керрі заявив, що Вашингтон буде дуже стурбований, якщо президент України Петро Порошенко відновить силові дії на території України.

Про це повідомляє Російська служба BBC.

"Якщо дійсно президент Порошенко виступає за те, щоб почати зараз якісь силові операції, то ми б запропонували йому подумати, перш ніж робити такі дії, тому що мінські угоди тоді опиняться під серйозною загрозою", - сказав Керрі після переговорів з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим і президентом Володимиром Путіним у Сочі.

За словами держсекретаря, порушення режиму припинення вогню в Донбасі тривають, зокрема, порушуються домовленості про відвід важкої техніки.

Помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив, що переговори Путіна, Лаврова і Керрі, що тривали близько чотирьох годин, носили доброзичливий характер, але не стали проривом.

Раніше, президент України Петро Порошенко заявив, що Донецький аеропорт буде звільнений і відновлений. У свою чергу прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав намір звільнити і відновити донецький аеропорт порушенням мінських угод.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...