Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: Агресія бойовиків на Луганщині різко зросла. Є поранені

Субота, 16 травня 2015, 09:57

На Луганщині протягом п'ятниці та ночі на суботу у кількох населених пунктах на лінії розмежування вогню зафіксовано обстріли, перестрілки та бойові зіткнення.

Про це 16 травня заявив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Агресія терористів проти контрольованої Україною території Луганщини різко зросла. У Кримському, за уточненою інформацією, внаслідок мінометного обстрілу з боку окупованих Сокільників важке поранення отримав 48-річний мирний мешканець. Він перебуває у Лисичанській лікарні, потерпілому проведено операцію", - зазначив Москаль.

Близько 19.30 терористи з боку Первомайська здійснили обстріл с. Родина, що належить до м.Золоте.

"Осколкові поранення отримав боєць крайнього блокпосту. З 20:00 до півночі близькі бої велися на околиці Катеринівки. Бойовики підійшли майже притул до позицій українських військових і відкрили вогонь із гранатометів, мінометів та автоматичної зброї", - повідомив він.

За словами Москаля, мешканці кількох вулиць села, які прилягають до блокпосту, майже до ранку ховалися у підвалах, даних про поранених чи загиблих немає.

"Ввечері бойове зіткнення відбулося також у Трьохізбенці – бойовики спочатку обстріляли наших військових із мінометів, а потім із автоматичної зброї. Ніхто з українських військових не постраждав", - додав він.

Протягом ночі велися обстріли Станиці Луганської зі зброї різного виду.

"За попередніми даними, є прямі влучення снарядів та мін у приватні житлові будинки та багатоповерхівки. Як мінімум, один будинок згорів. Інформація про постраждалих та інші наслідки обстрілів зараз уточнюється", - повідомив глава ОДА.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування