Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Прокурор" Криму: членам Меджлісу винесено застереження

Субота, 16 травня 2015, 16:17

Членам Меджлісу кримськотатарського народу Наріману Джелялу та Діляверу Акієву напередодні Дня пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу "прокуратура" Республіки Крим винесла застереження.

Про це 16 травня заявила "прокурор" Криму, незаконно анексованого Росією, Наталія Поклонська.

"Це зроблено для того, щоб в головах різних представників населення не було думок спровокувати, влаштувати якийсь конфлікт, або хоча б на словах збурювати суспільство Криму. Це зроблено заради миру і стабільності на півострові", - заявила Поклонська.

Вона також додала, що "силові відомства Криму вживатимуть всіх заходів, щоб запобігти 18 травня можливим провокаціям у зв'язку з річницею депортації кримськотатарського народу".

"Напередодні 18 травня правоохоронні органи Республіки Крим отримують інформацію про підготовку провокацій, за якими стоять українські політики, лідери меджлісу кримських татар Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров", - заявила "прокурор" АР Крим.

Як відомо, раніше лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що окупаційні російські власті не дозволяють кримським татарам провести власні акції з нагоди річниці депортації кримськотатарського народу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування