Рада коаліції збереться на засідання - Ляшко

Вівторок, 19 травня 2015, 10:58

О 14:00 у вівторок, 19 травня, має зібратися рада коаліції.

Як сказав журналістам лідер Радикальної партії Олег Ляшко, це ініціювала його фракція, повідомляють "Українські новини".

"З ініціативи фракції Радикальної партії, сьогодні о 14:00 збирається рада коаліції, куди запрошені, і вже підтвердили, свою участь... прем'єр-міністр, міністр фінансів, міністр соціальної політики, міністр житлово-комунального господарства, голова "Нафтогазу" і голова Національної комісії держрегулювання енергетики й комунальних послуг", - сказав він.

За словами Ляшка, на зборах будуть обговорювати індексацію доходів громадян і зниження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Ляшко запевнив, що його фракція не змінила свого рішення щодо голосування за членів Вищої ради юстиції, і голосувати не буде.

Він додав, що фракція ще не визначилася, підтримувати чи ні призначення головою Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва й головою Фонду державного майна - Ігоря Білоуса.

Відомо, Верховна Рада у вівторок розгляне питання призначення членів Вищої ради юстиції за парламентською квотою, а також проекти постанов №2881 про призначення головою АМКУ Терентьєва й №2882 про призначення головою ФДМУ Білоуса.

Напередодні лідер "Народного фронту", прем’єр-міністр Арсеній Яценюк запропонував вийти з парламентської коаліції усім, хто грає в ній, по суті, роль опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування