Обстріли Авдіївки: одного цивільного вбитого, двох поранено

Неділя, 24 травня 2015, 11:14

Внаслідок  масованих обстрілів Авдіївки (Донецька обл.) з боку бойовиків місто залишилося без електрики і водопостачання, один чоловік убитий, дві жінки важко поранені.

Про це у Facebook заявив глава облуправління МВС В'ячеслав Аброськін.

"Новий вид вимагання від терористів "ДНР". Два дні бойовики вбивали Авдіївку. Саме знищували. Постійної зв'язку з містом немає. Єдине містоутворююче підприємство, а зараз і єдиний помічник у відновленні і підтримці життя в місті - Авдіївський коксохім -зупинився", - зазначив він.

За його словами, за два дні на територію заводу потрапили понад 70 снарядів.

"Біля заводу немає військових частин, в іншому випадку, якщо б вони були, можна було зрозуміти масований обстріл саме цієї території", - додав Аброськін.

"Проглядається наступна зв'язок - у бойовиків закінчилися гроші і тепер вони шантажують заводчан "гроші в обмін на життя без вогню". Від їх свавілля страждають люди, авдіївці, хто не дає своєму місту померти", - підсумував глава облУМВС.

Як відомо,  раніше глава Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко заявив, що завод в Авдіївці повністю знеструмлено, у суботу його обстріляли ще 40 разів

"Остання інформація, отримана з міста - завод і прилеглі до нього територія обстріляна, імовірно з РСЗВ Град або Смерч", - зазначив Кіхтенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування