Мельничук стверджує, що має докази підготовки військового перевороту

Середа, 27 травня 2015, 17:29

Народний депутат Сергій Мельничук каже, що начебто має відеодокази підготовки війського перевороту.

Про це він сказав у середу під час засідання регламентного комітету, повідомляє "Укрінформ".

Мельничук, наполягає, аби на засіданні Регламентного комітету – який розглядає справу щодо притягнення його до відповідальності – були присутні представники МВС та СБУ.

"Я був готовий уже сьогодні відповідати на будь-яке питання комітету і Генеральної прокуратури", - заявив депутат.

На його думку, Генпрокуратура на запитання регламентного комітету уникла багатьох відповідей.

"У матеріалах Генеральної прокуратури є неточності, а з 30 відповідей, які вони мали надати, багато яких вони просто пропустили. Якщо немає у них відповіді, вони просто ігнорують. А це ті документи, які мають бути безпосередньо в самій справі. Їх немає", - зазначив Мельничук.

Він також сказав, що наполягає на участі у засіданні представників МВС та СБУ.

Представники СБУ, додав він, потрібні у зв'язку з питанням, пов'язаним із вивозом зброї із зони АТО і замахом на президента України.

"Готувався військовий переворот", - уточнив Мельничук, додавши, що має відповідні відеоматеріали щодо цього, які можуть бути продемонстровані на засіданні регламентного комітету.

Нагадаємо, ГПУ підозрює депутата Сергія Мельничука в організації банди з підлеглих йому добровольців батальйону "Айдар", яка діяла з табельною зброєю у Києві, Житомирі та інших містах. ГПУ описала кілька епізодів діяльності "банди" Мельничука серед яких немає військових злочинів – самі лише розбої, пограбування і викрадення людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування