Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд підтримав "секрет" ФСБ: раднику глави Меджлісу заборонений в'їзд до РФ

Субота, 30 травня 2015, 13:34

У Московському міському суді відбулося слухання за позовом радника голови Меджлісу Ісмета Юкселя на рішення ФСБ РФ про заборону на в'їзд на територію РФ строком на 5 років - до 30 червня 2019 року.

Про це повідомили у Меджлісі кримськотатарського народу. 

"Позивачу та його представникам не було представлено жодних обґрунтувань про причини і підстави винесення такого рішення, оскільки за клопотанням ФСБ на справу було накладено гриф секретності. У момент оголошення так званої "секретної частини справи" представником ФСБ адвокат Юкселя був виведений із залу засідання", - йдеться у повідомленні. 

Доводи захисту щодо того, що порушено  принцип єдності сім'ї був відкинутий суддею, який відмовився залучати до справи в якості третьої особи дружину Юкселя.

"Мова взагалі про системну проблему із забороною в'їзду жителів Криму до РФ. Виходить, що рішення ФСБ про заборону в'їзду не підлягає судовій переоцінці. І суспільство не може оцінити обґрунтованість такого рішення. Всі засекречено, і людина змушена змиритися. Йому кажуть, що йому в Росію не можна, оскільки він небажаний. Але ж він не проситься до Росії, це суверенітет РФ прийшов до нього. По суті, відбувається депортація нелояльних", - заявив адвокат Іларіон Васильєв.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування