Ярош сказав, що ДУК у "Десні" поки лишається, і дорікнув Порошенку

Субота, 9 травня 2015, 15:01

Лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош заявляє про досягнення домовленості, що навчальний центр Добровольчого корпусу партії у "Десні" поки не розганятимуть.

"Тільки що домовилися про те, що навчальний центр (ДУК ПС) у "Десні", поки що, лишається на місці", - написав він у Facebook.

Водночас, він завив: "Надій на розуміння ситуації (президентом) Порошенком – все менше".

"Складається враження, що для нього українські добровольці несуть більшу загрозу ніж російсько-терористичні війська, які окупували український Крим і частину Донбасу", - зазначив Ярош.

У найближчі дні він планує ще раз поговорити "про майбутнє нашої держави" з керівництвом АТО і силових структур.

"Але брехня вже дістала!", - обурився Ярош.

Тільки що домовилися про те, що навчальний центр (ДУК ПС) у "Десні", поки що, лишається на місці.Надій на розуміння си...

Posted by Дмитро Ярош on Saturday, May 9, 2015

Раніше бійці Добровольчого українського корпусу (ДУК) "Правого сектора" заявили, що їхній навчальний центр "Десна" увечері 9 травня можуть розігнати силою.

Зі свого боку, Генштаб ЗСУ назвав неправдивою заяву "Правого сектора". За твердженням армійців, у будівлі на території полігону, яку займав ДУК, просто запланували ремонт., після якого її використовуватимуть військові ЗСУ.

Заява на сайті «Правого сектору» щодо начебто силового розгону бійців Добровольчого українського корпусу на полігоні у н...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on Saturday, May 9, 2015

Як відомо, добровольців ДУКа схиляють до входження у офіційні збройні формування України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування