Ляшко каже, що у вівторок Порошенко ініціює звільнення Наливайченка

Понеділок, 15 червня 2015, 18:21

За даними лідера Радикальної партії Олега Ляшка, у вівторок президент Петро Порошенко внесе у Верховну Раду подання на звільнення голови СБУ Валентина Наливайченка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо відставки голови СБУ Валентина Наливайченка. Завтра, очевидно, до парламенту надійде подання Президента Порошенка про його звільнення", – написав він.

За його даними, Порошенко запропонує призначити новим главою відомства нинішнього першого заступника Наливайченка Василя Грицака.

Щодо відставки голови СБУ Валентина Наливайченка. Завтра, очевидно, до парламенту надійде подання Президента Порошенка п...

Posted by Олег Ляшко on Monday, June 15, 2015

За даними "Української правди", на цю посаду також може претендувати заступник голови Адміністрації президента Андрій Таранов.

Як відомо, 14 червня радник голови СБУ Маркіян Лубківський написав на своїй сторінці в Facebook, що Адміністрація президента не відпустила Наливайченка у США через необхідність піти на допит у Генпрокуратуру.

Предметом допиту стала заява Наливайченка від 12 червня про те, що колишній заступник генпрокурора отримував злочинні доходи від нафтобази "БРСМ-Нафта" під Васильковом, де з початку минулого тижня триває ліквідація пожежі, і навіть був фактично її співвласником.

В понеділок перед допитом Наливайченко назвав ім'я цього чиновника – мова йде про колишнього заступника генпрокурора Віталія Яреми Анатолія Даниленка. Глава СБУ також анонсував його затримання у вівторок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування