Даниленко назвав заяву Наливайченка божевільною і готує позов

Понеділок, 15 червня 2015, 19:41

Колишній заступник генерального прокурора Анатолій Даниленко готує позовну заяву про захист честі та ділової репутації у зв'язку із заявою глави СБУ Валентина Наливайченка.

Відповідну заяву розповсюдила колишній прес-секретар прокуратури Києва Альона Яхно на своїй Facebook-сторінці.

Як відомо, Наливайченко стверджує, що незаконну діяльність компанії "БРСМ-Нафта", яка, за його словами, призвела до пожежі на нафтобазі під Києвом, покривав Анатолій Даниленко.

"Насправді з Валентином Наливайченком ми давно знайомі. Я його знав як справжнього патріота і бойового офіцера СБУ, тому був дуже шокований його заявою. Вона не просто дивна, а божевільна", - заявив Даниленко.

"Він (Наливайченко) не може не знати, що коли я працював заступником в ГПУ, у мої функціональні обов'язки входили кадрова робота та господарські питання. Слідством і процесуальними питаннями я не займався. Це робили інші заступники Генпрокурора. Тому навіть теоретично не міг "кришувати" жоден бізнес. У мене для цього просто не було повноважень", - додав він.

"Як би там не було ні я, ні моя родина не має жодного відношення до фірми БРСМ. Ми взагалі ніколи не займалися нафтовим бізнесом. Зараз я готую позовну заяву про захист честі та ділової репутації", - повідомив Даниленко.

"Нехай Наливайченко в суді повторить всі свої звинувачення. Судячи з декларації, людина він дуже бідна, тому в якості компенсації я вимагатиму 1 гривню та публічне вибачення.

Також хочу зазначити, що я перебуваю в Києві. Ніколи виїжджати не збираюся. У будь-який час дня і ночі я готовий приїхати до прокуратури і дати будь-які свідчення", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...