Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Мельничука внесли заставу - адвокат

Вівторок, 16 червня 2015, 14:51

За народного депутата Сергія Мельничука внесли заставу в розмірі 365 тисяч гривень, визначений раніше рішенням Печерського районного суду Києва.

Про це заявив його адвокат Юрій Мельник журналістам у кулуарах парламенту у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Багатьма людьми зібрано по 1 тисячі, по 2, по 5, по 10, і заставу в розмірі 365 тисячі було ще в п'ятницю внесено за народного депутата України Мельничука Сергія Петровича. Це (збирали гроші) прихильники, ті люди, які вболівають душею за нього", - заявив адвокат.

Як відомо, Печерський районний суд Києва в ніч на четвер виніс рішення щодо обрання запобіжного заходу екс-комбату "Айдара", народному депутату Сергію Мельничуку у вигляді обмеження пересування межами Києва і призначив йому заставу в розмірі 300 тисяч гривень.

Верховна Рада 3 червня підтримала подання Генпрокуратури і дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Мельничука. Разом з тим, парламент не підтримав подання генпрокурора на затримання Мельничука, а також його арешт.

ГПУ інкримінує Мельничуку створення банди з метою наживи з кількох бійців "Айдару" та кілька розбійних нападів, викрадень людей та перешкоджання роботі правоохоронців під час викрадення голови "Укрспирту".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування