"Батьківщина", "Самопоміч" і ОБ поповнилися новими депутатами

Середа, 17 червня 2015, 11:04

Народний депутат Валерій Дубіль увійшов у фракцію "Батьківщина", Євген Мураєв – у фракцію "Опозиційний блок", Любомир Зубач – у фракцію "Самопоміч".

Про це на ранковому засіданні Верховної Ради оголосив віце-спікер парламенту Андрій Парубій, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він також повідомив, що В'ячеслав Костянтиновський, відомий продажем свого Rolls Royce, вийшов з фракції "Народний фронт".

Дубіль, 1973 року народження, на минулих парламентських виборах восени 2014 року був включений у виборчий список "Батьківщини" під №19, був депутатом Верховної Ради VI скликання. Він пройшов до парламенту замість депутата Дмитра Шлемка, який раніше склав повноваження за власною заявою, та прийняв присягу 16 червня.

Зубач на минулих виборах був включений у виборчий список "Самопомочі" під №34. Після того, як ЦВК визнала обраного депутатом за списком партії "Самопоміч" Владислава Воскресенського таким, що не отримав депутатський мандат, обраним за списком партії був визнаний Зубач. Він прийняв присягу народного депутата 5 червня.

Мураєв на минулих виборах балотувався по мажоритарному округу як самовисуванець, раніше був позафракційним. Входить в "опозиційний уряд", де є міністром економічного розвитку і торгівлі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування