Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко терміново відправив на підмогу Саакашвілі спецгрупу СБУ

Середа, 17 червня 2015, 12:07

Голова СБУ Валентин Наливайченко терміново відрядив "спецгрупу високого рівня центрального апарату СБУ для боротьби з корупцією в місті Одесі та Одеській області".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник Наливайченка Маркіян Лубківський.

За його словами, голова СБУ також "доручив вжити вичерпних заходів у координації з головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі".

"Одеському управлінню СБУ доручено залучити всі сили і засоби та доповісти про результати боротьби з корупцією, на яку вказує і якій оголосив війну голова Одеської ОДА Саакашвілі", – додав Лубківський.

Шановні друзі,Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко в терміновому порядку відрядив спецгрупу високого рі...

Posted by Markian Lubkivskyi on Wednesday, June 17, 2015

Як відомо, у вівторок Саакашвілі під час наради різко розкритикував діяльність прокурорів області, які, за його словами, перешкоджають приходу інвесторів у область. Окремо губернатор висловив невдоволення прокурором Тетяною Горностаєвою, з матір'ю якої колись був одружений нинішній генпрокурор Віктор Шокін.

Протягом останнього тижня триває публічний конфлікт між СБУ та Генпрокуратурою, який виник після звинувачення Наливайченка на адресу екс-заступника генпрокурора Віталія Яреми – Анатолія Даниленка – у тому, що він покривав нелегальну діяльність компанії "БРСМ-Нафта", яка призвела до пожежі на нафтобазі.

Очікується, що найближчими днями президент Петро Порошенко запропонує Верховній Раді звільнити Наливайченка з посади.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування