Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "ЛНР" готуються націоналізувати вуглепром, який платить податки Україні

Неділя, 21 червня 2015, 14:30

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький віддав наказ "міністерствам" "починати роботу з вугільними підприємствами" - або вони починають працювати в "ЛНР" з колишніми господарями і платити податки в "ЛНР", або бойовики оголосять їх безгоспними і беруть "у державне управління".

Про це, як повідомляє онлайн-ресурс бойовиків "Луганский информационный центр", заявив "міністр фінансів ЛНР" Евгений Мануйлов.

Він додав, що "ми не говоримо, що їх націоналізуємо".

"Ми віддаємо їх у концесію іншим людям, які ці підприємства запустять і почнуть платити податки. Усі підприємства зобов'язані почати працювати в правовому полі "ЛНР". В іншому випадку ми будемо змушені ввести тимчасові адміністрації в цих суб'єктах господарювання і запустити їх у роботу на потреби "ЛНР", - заявив він.

Також Мануйлов зазначив, що частина підприємств платить податки в український бюджет.

"Власники великих господарських суб'єктів таких, як, наприклад, вугільні об'єднання або Алчевський металургійний комбінат, продовжують платити податки на українській стороні. Податкова Москаля (Луганської ВЦА - УП) заявила, що Алчевський меткомбінат заплатив їм за минулий місяць понад 300 млн. гривень", - зазначив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...