Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко просить ГПУ перевірити заяви Ляшка про його польоти

Понеділок, 22 червня 2015, 17:18

Міністр екології Ігор Шевченко просить Генеральну прокуратуру перевірити заяви народного депутата Олега Ляшка щодо того, що він літав із Ніцци до Києва на літаку народного депутата, газовидобувного олігарха Олександра Онищенка.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, виклавши копію відповідного звернення до генерального прокурора Віктора Шокіна.

У зверненні Шевченко зазначив, що останнім часом щодо нього лунають звинувачення з боку нардепів Олега Ляшка та Андрія Помазанова.

"У зв’язку з цим звертаюся до Вас із проханням провести термінову перевірку відомостей, які розповсюджуються ними, та надати ситуації належну правову оцінку", - зазначив Шевченко.

ВИКЛИКАЮ ВОГОНЬ НА СЕБЕ!!!Звернувся до Генерального Прокурора України з проханням терміново перевірити звинувачення, я...

Posted by Ігор Шевченко on Monday, June 22, 2015

Нагадаємо, скандал довкола Ігоря Шевченка розгорівся після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що міністр екології Ігор Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв’язок між ними. Уряд розпочав перевірку цієї інформації. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування