Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман запропонує депутатам працювати без канікул

Середа, 24 червня 2015, 23:57

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман запропонує парламенту не закривати роботу нинішньої сесії.

Про це він сказав в інтерв'ю програмі "Відкрита студія" на "Першому каналі" українського радіо в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Гройсмана.

"Я внесу пропозиції депутатам, щоб вони прийняли окреме рішення про наділення голови Верховної Ради правом скликати пленарні засідання в разі потреби", - заявив спікер парламенту.

За його словами, у цей період слід зосередитися на роботі в комітетах, адже "зараз є багато підготовчої роботи, яку потрібно зробити, щоб якісно забезпечити прийняття законів, у тому числі, питання внесення змін до Конституції".

Гройсман зазначив, що пленарні засідання будуть скликатися, "коли буде необхідність приймати життєво важливі рішення для країни".

"Нема коли відпочивати. Ми не повинні оголошувати жодних канікул, сесію закривати не будемо. Сподіваюся, що депутати мене підтримають", - наголосив він. 

Гройсман прогнозує презентацію проекту змін до Конституції 26 червня, повідомляють "Українські новини".

"Я думаю, що результатом нашої роботи (Конституційної комісії) буде презентація проекту змін до Конституції. Я думаю, що ми зможемо її зробити в п'ятницю", - сказав Гройсман.

Як відомо, Європейська комісія "За демократію через право" ("Венеціанська комісія") уже оприлюднила попередній висновок про зміни до Конституції в частині децентралізації.

Президент Петро Порошенко розраховує на внесення змін до Конституції в частині децентралізації й реформування судової системи до 25 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування