Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош: відставка мого друга Наливайченка показала гниль парламенту

Четвер, 25 червня 2015, 13:30

Очільник "Правого сектора" позафракційний депутат Дмитро Ярош вважає відставку Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки "нелогічною і несвоєчасною".

Про це він написав у себе в Facebook у четвер.

"Валентин Наливайченко - мій друг, який "з мінусів" підняв СБУ та практично наново створив дієвий механізм захисту національної безпеки держави, що зміг нейтралізувати дуже багато терористичних загроз по всій Україні. Говорю про це абсолютно відповідально, бо в багатьох спецопераціях по ліквідації російсько-терористичного бандпідпілля брали участь і спецгрупи "Правого сектору"", - каже Ярош.

Депутат зазначив, що вважає відставку Наливайченка "нелогічною і несвоєчасною, яка до того ж, показала гнилість і цієї Верховної Ради".

"Такі приклади підкріплюють думки людей, що режим внутрішньої окупації України з втечею Януковича нікуди не дівся, а тільки трансформувався і закамуфлювався та провокують радикалізацію нашого суспільства", - зазначив Ярош.

Також депутат розкритикував тих, хто виступає зі звинуваченнями на адресу на в.о. голови СБУ генерал-полковника Василя Грицака:

"Йде війна із сильним і підступним ворогом - Російською імперією. У цей час будь-яке самопоборювання не йде на користь зміцненню обороноздатності України. Маю на увазі інформаційні атаки на Грицака, який останній рік теж працював в команді Наливайченка по відновленню дієздатності Служби і на посаді керівника Антитерористичного центру провів масу успішних антитерористичних операцій".

Ярош зазначив, що знає Грицака як "офіцера, який особисто брав участь не тільки в планування, а і у виконанні бойових операцій, не ховаючись за спинами своїх підлеглих".

"Чи стане генерал Грицак головою СБУ - не знаю. Але впевнений в одному - ті, хто поливає брудом бойового офіцера - мудаки. Вибачаюсь за неполіткоректність!..", - написав також Ярош.

Як відомо, свого часу Ярош був помічником-консультантом Наливайченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...