"БРСМ" заявляє про рейдерське захоплення нафтобази в Переяславі-Хмельницькому

Четвер, 25 червня 2015, 14:51

Компанія "БРСМ-Нафта" заявляє про рейдерське захоплення нафтобази компанії в Переяславі-Хмельницькому Київської області.

Про це повідомили в компанії, передають Українські новини.

Згідно з ним, у четвер близько 8:00 відбулося рейдерське захоплення нафтобази компанії в Переяславі-Хмельницькому.

На територію нафтобази зайшла група озброєних людей, які представилися правоохоронцями, однак не надали інформації про те, який підрозділ вони представляють, і чи є на їхні дії відповідне рішення суду, заявляють в компанії.

Компанія вбачає в цих діях продовження серії рейдерських атак, в тому числі, і за прямої підтримки дій рейдерів з боку керівництва Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося, на нафтобазі компанії "БРСМ" під Києвом сталася велика пожежа.

"БРСМ-Нафта" вважає, що пожежа на нафтобазі у Васильківському районі виникла внаслідок теракту, а саме підриву з метою рейдерського захоплення.

МВС розглядає 4 ключових версії виникнення пожежі: порушення правил безпеки при експлуатації обладнання для перекачки та змішування паливно-мастильних матеріалів, недотримання обслуговуючим персоналом технологічного процесу, умисний підпал з метою дискредитації групи компаній "БРСМ" і примус її власників до передачі активів компанії конкурентам; підпалив з метою приховування розтрати керівництвом компанії "БРСМ" пально-мастильних матеріалів та отримання страхової компенсації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування