Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко вимагає пояснень, чому його не кличуть на засідання Кабміну

П'ятниця, 26 червня 2015, 15:19

Міністр екології і природних ресурсів Ігор Шевченко вимагає від секретаріату Кабміну пояснень, чому його не запросили на позачергове засідання уряду в п'ятницю.

Відповідний лист він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Мене, діючого Міністра екології та природних ресурсів, не запросили та не повідомили про проведення цього засідання. Направив на Секретаріат Кабінету Міністрів терміновий лист з вимогою повідомити про причини мого незапрошення та надання мені всіх матеріалів та стенограми засідання", – написав він.

Шевченко додав, що прем'єр Арсеній Яценюк таким чином "продовжує грубо порушувати Конституцію", закони і регламент Кабміну.

"Політичні маніпуляції, наклепи та зухвала неповага до законів України з боку Яценюка та Народного фронту набирають ще більших обертів. Для цього використовують все брудніші і брудніші технології", – запевнив він.

За даними Шевченка, невідома екологічна організація планує "опублікувати якесь наклепницьке звернення" проти нього.

UPD. Засідання Уряду перенесли на 16.00. Чекаю на запрошення:-).Прем'єр-міністр Яценюк продовжує грубо порушувати Конс...

Posted by Ігор Шевченко on Friday, June 26, 2015

Як відомо, у середу Кабінет міністрів ухвалив рішення про направлення до ВР подання про звільнення Шевченка. При цьому його попросили покинути засідання уряду.

Рада коаліції підтримала подання про відставку Шевченка.

Скандал довкола Шевченка розгорівся після того, як депутат Ради Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв’язок між ними.

У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...