Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під АП залишаються близько 100 представників "Правого сектора"

Понеділок, 13 липня 2015, 12:41

Близько 100 активістів партії "Правий сектор" продовжують пікетувати будівлю Адміністрації президента.

Станом на 12:10 мітинг проходить спокійно, повідомляють "Українські новини".

Серед мітингувальників також перебуває екс-комбат "Айдару", народний депутат Сергій Мельничук (депутатська група "Воля народу"), проти якого порушено справу за підозрою у створенні злочинної організації..

Перед активістами вишикувалися 40 правоохоронців у шоломах і з кийками.

Як відомо, 11 липня у Мукачевому сталася перестрілка, в якій 2-х представників "Правого сектора" убили, ще 4-х поранили.

У неділю, 12 липня, "Правий сектор" провів пікетування обласних управлінь МВС із вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, об'єктивного розслідування подій в Мукачевому Закарпатської області та притягнення до відповідальності всіх винних.

Почали пікет і під Адміністрацією президента у Києві.

Речник "Правого сектора" Артем Скоропадський 12 липня заявив, що його сила готова за потреби спрямувати усі свої запасні батальйони у будь-яку точку країни, у тому числі під будівлі АП і МВС у Києві.

"ПС" збирається продовжувати акції протесту до виконання його вимог, зокрема - відставки Авакова через ситуацію в Мукачевому Закарпатської області.

Як ідеться у статті "Української правди", причиною конфлікту на Закарпатті, який призвів до смерті людей, став конфлікт інтересів депутатів від "Опозиційного блоку" Михайла Ланьо та позафракційного Віктор Балоги, який колись очолював Закарпатську ОДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування