Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко каже, що сам пішов з посади радника Порошенка

Вівторок, 14 липня 2015, 12:41

Народний депутат Микола Томенко заявляє, що сам написав заяву про звільнення із посади позаштатного радника президента Порошенка, оскільки незгоден із його політикою.

Про це йдеться у заяві Томенка на його сайті.

Він зазначив, що 30 червня він звернувся до Вищого адмінсуду з позовом проти спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана у зв’язку з неоприлюдненням Закону щодо мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів, а також одночасно написав заяву про звільнення з посади радника  президента.

"До речі, це звернення до суду справді допомогло: Закон, хоч і з порушенням термінів, таки був підписаний. Відповідно, 13 липня 2015 року Президент підписав і мою заяву про звільнення за власним бажанням", - заявив Томенко.

Причина звільнення з посади громадського Радника Президента в контексті "лісового закону" – важлива, але не перша і не остання, наголосив нардеп.

"Для мене цілком очевидно, що Україна сьогодні, на жаль, продовжує бути державою "одного дня" з суттєвими ознаками охлократичного та анархічного політичних режимів. І найстрашніше, що команда нинішньої влади і надалі продовжує оцінювати ситуацію як доволі оптимістичну, а часом навіть як близьку до ідеальної", - заявив Томенко.

 Нагадаємо, 13 липня на сайті Порошенка з’явився указ про звільнення Томенка із посади радника. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування