Йовбак каже, що до Ланьо не має відношення

Вівторок, 14 липня 2015, 21:31

Микола Йовбак, який став відомий після початку збройного конфлікту у Мукачевому, заявляє, що не має стосунку до народного депутата Михайла Ланьо.

Про це він сказав в інтерв'ю "Громадському ТБ".

Йовбак зазначив, що прийшов на місце конфлікту через те, що неподалік був його брат.

Чоловік каже, взяв із собою зареєстровану мисливську рушницю, однак нею так і не скористався. Йовбак запевняє, що на місці події пробув 10-15 хвилин, доки не знайшов брата.

 

Він стверджує, що працює на громадських засадах помічником інспектора та допомагає на різних масових заходах. Йовбак має посвідчення про право на зброю та посвідчення члена національної спілки журналістів, а також жилет з написом "громадський помічник" та міліцейський жетон.

Як відомо, глава прес-служби МВС України Артем Шевченко спочатку заявляв, що озброєний чоловік у цивільному помічений поруч з міліцією під час стрілянини в Мукачевому, - це міліціонер. Згодом він повідомив, що це просто мисливець, який проїжджав повз.

Шевченко повідомив, що людина, яку зафіксували камери поруч із співробітниками міліції під час перестрілки з "Правим сектором" у Мукачевому - насправді звичайний мисливець на ім'я Йовбак Микола Миколайович.

Згодом з'явилася інформація, що Йовбак є з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

Як відомо, в Україні виник збройний конфлікт між "Правим сектором" та представниками депутата Верховної Ради Михайла Ланьо. Його причиною всі сторони конфлікту називають спроби перерозподілити контрабандні потоки на Закарпатті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування