Прикордонники не випустили з України депутата Ланьо

П'ятниця, 17 липня 2015, 15:16

Прикордонники на пункті пропуску "Чоп" відмовились випускати з країни депутата Михайла Ланьо, який був одним із фігурантів кривавих розбірок у Мукачевому.

Цю інформацію підтвердив сам Ланьо "Українській правді".

За його словами, він "віз сім'ю на море в Італію".

Ланьо каже, що прикордонники відмовились його випускати, пославшись на те, що "не працює комп'ютер". Тепер він поїхав у прокуратуру з'ясовувати ситуацію.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Facebook, Ланьо їхав на чорному Mercedes S-класу разом з охороною на Land Rover.

Депутат Ланьо наманагаєттся виїхати з України в Угорщину через КПП "Чоп". У Ланя заборона виїзду. Він їхав на чорному...

Posted by Віталій Глагола on 17 липня 2015 р.

Пізніше, у Держприкордонслужбі заявили, що депутат Михайло Ланьо сам не захотів виїжджати з України.

Як відомо, Ланьо є депутатом Верховної Ради з групи "Воля народу". Саме у його спорткомплексі сталася перестрілка між силовиками та бійцями "Правого сектору", керівних яких вів переговори з Ланьо.

За інформацією "Української правди", конфлікт виник через намагання різних угрупувань впливати на контрабандні потоки. "Правий сектор" звинувачував в організації контрабандних схем саме Ланьо.

Сам Ланьо у цьому питанні вказував на іншого депутата від Закарпаття Віктора Балогу, який від контрабанди відхрещується.

Президент Петро Порошенко заявляв, що бійці "Правого сектору" стали заручниками кланової боротьби за контрабанду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...