Ланьо обіцяє не тікати з України

П'ятниця, 17 липня 2015, 17:31

Народний депутат Михайло Ланьо з групи "Воля народу" знаходиться в Україні і не має наміру залишати її територію.

Про це йдеться в повідомленні депутатської групи "Воля народу", передає Інтерфакс.

"Враховуючи останні публікації в ЗМІ, народний депутат Михайло Ланьо заявляє, що перебуває на території України і не збирається її залишати", - йдеться в заяві.

У групі підкреслили, що Ланьо "всіляко сприяє слідству про події в Мукачевому, надав прокуратурі свідчення в якості свідка, відпрацював сесійний тиждень у Верховній Раді і зараз знаходиться в Мукачевому".

Раніше в п'ятницю в Держприкордонслужбі заявили, що Ланьо передумав їхати за кордон після того, як прибув на пункт пропуску "Тиса".

"Українській правді" Ланьо розповів, що прикордонники відмовилися випускати його з країни на пункті пропуску "Чоп", через який він "віз сім'ю на море в Італію". За словами нардепа, прикордонники відмовилися його випускати, пославшись на те, що "не працює комп'ютер", після чого він поїхав в прокуратуру з'ясовувати ситуацію.

Як повідомлялося, 11 липня в м.Мукачево (Закарпатська обл.) Сталася перестрілка за участю людей, близьких до Ланьо, місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, в результаті перестрілки загинули до 4-х чоловік, до 14 були поранені.

За версією "Правого сектора", перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з Ланьо, якому вони перекрили канал контрабанди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News