Раді запропонують скасувати закон про кредити, хоч він уже на підписі у Гройсмана

П'ятниця, 17 липня 2015, 19:10

Проект постанови про скасування результатів голосування щодо закону про реструктуризацію валютних кредитів буде внесений на розгляд Верховної Ради без схвалення комітетом з питань регламенту.

Про це заявив депутат від Радикальної партії, глава парламентського комітету з фінансів Сергій Рибалка.

Проблема валютных заемщиков. Состоялось заседание парламентского комитета по вопросам регламента, на котором рассматрива...

Posted by Sergey Rybalka on 17 липня 2015 р.

"Відбулося засідання парламентського комітету з питань регламенту, на якому розглядали постанову про скасування результатів голосування щодо закону 1558-1 про реструктуризацію валютних кредитів", - повідомив він на своїй Facebook-сторінці.

"У підсумку цей комітет прийняв пропозицію представника нашої фракції не давати позитивного висновку на цей проект постанови, а винести його на суд сесійної зали", - додав політик.

У той же час він повідомив, що як голова профільного комітету вже завізував ухвалений закон про реструктуризацію валютних кредитів і передав на підпис голови парламенту Володимира Гройсмана.

Як відомо, Верховна Рада 229 голосами схвалила в остаточному третьому читанні законопроект №1558-1 про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті за курсом на момент їх отримання.

Після цього деякі нардепи повідомили, що хочуть відкликати свої голоси.

У свою чергу нардеп від Юрій БПП Луценко назвав закон про реструктуризацію валютних кредитів катастрофою.

Національний банк України рішуче наполягає на відхиленні даного законопроекту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...