Лозовий і Мосійчук у Чернігові побили кандидата у нардепи Дурнєва

Вівторок, 21 липня 2015, 13:58

Депутати Ради від Радикальної партії Ігор Мосійчук і Андрій Лозовий у Чернігові побили скандального журналіста і кандидата у депутати по 205 округу Олексія Дурнєва.

Про це "Українській правді" розповів сам Дурнєв.

За його словами, він разом з іншими людьми очікував початку прес-конференції Олега Ляшка, коли у залу ввійшли Лозовий, Мосійчук і накинулися на нього зі словами "а ти зараз заберешся звідси".

"Я сидів собі на кріслі, чекав, коли почнеться прес-конференція. Був акредитований. Зайшов Лозовий, зайшов Мосійчук. Стягнули мене з крісла і почали бити", – сказав він.

Дурнєв також додав, що ще до цього у зал заходив невідомий і пропонував "вийти і поговорити" на якусь важливу тему, не уточнивши, на яку саме.

"Я сказав, давай поговоримо тут. Тоді він запитав, чи я офіційно відмовляюся вийти і пішов геть", – додав він.

У свою чергу блогер і товариш Дурнєва, також кандидат у нардепи від 205 округу Олександр Барабошко, який також був на місці інциденту, написав, що теж постраждав під час бійки. Зокрема, за словами Барабошка, йому вибили зуб.

Герої Ляшко, Лозовий, Мосійчук прийшли на прес-конференцію і влаштували махач, летіли журналісти, камери, 15 чоловік пац...

Posted by Александр Барабошко on Tuesday, July 21, 2015

кандидат по #205округ після зстрічі з нардепами РПР

Posted by Павло Пущенко on Tuesday, July 21, 2015

Крім того Барабошко додав, що під час бійки постраждав і журналіст і також кандидат у нардепи Василь Крутчак. У нього розбите обличчя і підозра на перелом ребра та струс мозку.

Крутчака госпіталізовано з підозрою на вибите ребро та струс

Posted by Александр Барабошко on Tuesday, July 21, 2015

Пізніше Мосійчук прокоментував, що таким чином члени Радикальної партії "покарали людину "нетрадиційної сексуальної орієнтації" і провокатора".

Пізніше Мосійчук відвів молодиків, які брали участь у нападі, до мініавтобусу і вони поїхали геть.

Нардеп Мосійчук супроводжує машину з хлопцями які нас кріпили, до пацанів питань нема, їм треба заробити, Ляшку, Лозовому і Мосійчуку пропонували вийти сам на сам, ті швидко в машини і поїхали.

Posted by Александр Барабошко on Tuesday, July 21, 2015

Як відомо, Дурнєв і Барабошко балотуються у народні депутати вже не вперше. Так, на минулорічних виборах вони йшли на вибори по округу в Одесі у якості технічних кандидатів екс-регіонала Сергія Кивалова, виступаючи в образі Супер Маріо, Людини-Павука, Росомахи.

На нинішніх виборах ці кандидати також влаштовують епатаж. Наприклад, вони роздавали лопатами моркву, або приписували собі авторство листівок Геннадія Корбана з закликами отримувати продуктові набори.

Ймовірно, що зараз ці активісти працюють на провладного кандидата, діючого керівника Державного управління справами Сергія Березенка.

У той же час Ляшко протягом останнього часу вважається лояльним до олігарха Ігоря Коломойського, чий соратник Геннадій Корбан також балотується на цьому окрузі.

Два тижні тому Дурнєв записав відеозвернення до Ляшка, у якому він "наказав" тому приїхати у Чернігів, де він з ним "розбереться".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування