Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ хоче допитати Ляшка. Той каже, що йому погрожують справою

Четвер, 23 липня 2015, 15:33

Генпрокурор Віктор Шокін докоряє нардепу Олегу Ляшку неявкою на допити в ГПУ, де парламентаря хочуть допитати з приводу його заяви про хабар за неголосування щодо зняття депутатської недоторканості із Сергія Клюєва.

Про це повідомляє ГПУ.

У четвер відбулася зустріч генпрокурора Віктора Шокіна із керівником парламентської фракції Радикальної партії Олегом Ляшком.

Під час зустрічі вони обговорили подання ГПУ до парламенту про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від фракції Радикальної партії Андрія Лозового.

Крім того, генпрокурор заявив, що Ляшко не приходить на допити.

"Протягом 2-х місяців слідчі не мають можливості отримати свідчення відносно пропонування депутатам фракції Радикальної партії хабара за неголосування по питанню зняття депутатської недоторканості із Сергія Клюєва. Заява про факт отримання такої пропозиції раніше була зроблена Олегом Ляшком", - сказано у заяві ГПУ.

Як зазначили у Генпрокуратурі, в ході розмови досягнуті домовленості про те, що Олег Ляшко наступного тижня у вівторок з’явиться до Генеральної прокуратури і надасть усі необхідні покази.

Шокін, як запевнили в ГПУ, висловив згоду зустрітися з іншими представниками фракції Радикальної партії. 

У свою чергу Олега Ляшко на своїй сторінці в facebook заявив, що Шокін погрожував йому порушити протии нього та його коллег кримінальні справи.

"Шокін боїться нашу фракцію, тому і ховається від нас. Сьогодні він мені особисто погрожував порушеннями кримінальних справ на моїх колег і на мене, за те, що ми вимагаємо з ним зустрічі. Він однозначно хворий – і фізично, і на голову", - заявив Ляшко.

Шокін боїться нашу фракцію, тому і ховається від нас. Сьогодні він мені особисто погрожував порушеннями кримінальних спр...

Posted by Олег Ляшко on Thursday, July 23, 2015

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування