На Луганщині ліквідовано ще один нелегальний трубопровід пального з РФ

П'ятниця, 24 липня 2015, 01:49

Українські правоохоронці ліквідували в селищі Мілове (Луганська обл.) ще один підземний трубопровід, який використовувався для незаконного перекачування пально-мастильних матеріалів на територію України з Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Там було виявлено насосне обладнання та 7 цистерн об'ємом 75 куб.м кожна. З цієї бази паливно-мастильні матеріали переміщалися вглиб території Луганської області, а також в інші регіони України", - йдеться в повідомленні.

Прес-центр СБУ зазначає, що трубопровід довжиною близько 150 метрів від лінії російсько-українського кордону був прокладений на глибині до 7 метрів. Накопичення дизельного палива, яке перекачувалося через нелегальну комунікацію, здійснювалося на нафтобазі одного з фермерських господарств в Міловому.

Здійснюються оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації каналу незаконного переміщення пального.

Раніше повідомлялося, що у Луганській області підрозділ ДФС "Фантом" спільно з співробітниками СБУ та прикордонної служби ліквідували канал надходження в Україну контрабандного пального. Його довжина становила близько 1 кілометра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News