Нардеп закликав гнати у три шиї "журналістів" на дільницях у Чернігові

Неділя, 26 липня 2015, 09:53

Екс-голова КВУ, нардеп Олександр Черненко закликав членів ДВК на довиборах у Чернігові "гнати "журналістів" в три шиї", а міліцію - "в'язати" тих, хто пред'являє посвідченням газети КВУ "Точка зору". 

"...Спекулюють іменем оршанізації (КВУ). По Чернігову зараз ходять корбанівські братки з посвідченням газети КВУ "Точка зору". Якщо придивитися на посвідчення, то воно вже майже рік недійсне. На ньому стоїть навіть мій підпис. Звертаюсь до членів ДВК - гонінь цих "журналістів" в три шиї, а міліція може їх сміливо в'язати", - зазначив Черненко.

Також він повідомив, що КВУ буде подавати відповідну заяву до правоохоронців про підробку підпису. 

 

 
 
 

Разом з тим спостерігачі повідомляють, що "журналістів" з підробленими посвідченнями "Точка зору" за допомогою міліції вивели з однієї з дільниць.

"Тітушки" з посвідченнями "Точки зору" активно пробиваються на дільниці №№741 006, 741 004, 741096.  Також спостерігачі фіксують масове скупченя "тітушок" у дворах близь дільниць. Також багато мікроавтобусів та машин з дніпрометровськими номерами. 

Згодом група спостерігачів КВУ затримала на дільниці №940993 на вул.П’ятницька 94а  двох осіб з підробленими посвідченнями журналістів.

"Ці особи намагались проникнути на територію дільниці з несправжніми посвідченнями газети КВУ. Цікава деталь - дата видачі посвідчень 15 вересня 2015 р. Також варто відзначити, що обидва затриманих мали на руках жовті браслети. Спостерігачі КВУ викликали наряд міліції", - йдеться у повідомленні.

 
 

Як повідомляє Громадське ТБ, у Чернігові помічені представники батальйону "Донбас", "Кривбас", Нацгвардії, батальйон "Чернігів".

Як відомо, у Чернігові на 205-му окрузі проходять проміжні вибори народного депутата України.

Представники "ДемАльянсу", які спостерігають за ходом голосування, заявляють про порушення на дільницях та наявність "журналістів" на кожній дільниці - хлопців спортивної статури з жовтими браслетами "ЯУкроп",  які представляються кореспондентами видання  "Точка Зору".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...