Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан вважає себе переможцем і не виключає суду

Неділя, 26 липня 2015, 21:57

Кандидат у народні депутати на довиборах у Верховну Раду України в 205 окрузі (Чернігів) Геннадій Корбан заявляє, що перемогу на виборах отримав саме він.

Про це він сказав на брифінгу в неділю ввечері в Чернігові біля будівлі окружної виборчої комісії, передає Інтерфакс-Україна.

Так, Корбан заявляє, що за попередніми даними паралельного підрахунку голосів його штабу станом на 21:00 він випереджає кандидата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Березенка мінімум на 5% голосів.

"Ми проводили паралельний підрахунок голосів, за моїми даними на цю хвилину (21.00) я випереджаю провладного кандидата на близько 5 - 5,5% голосів", - сказав він.

При цьому Корбан не виключає, що буде оскаржувати результати виборів у судах.

Він вказав, що питання про можливу подачу судових позовів вирішуватиметься залежно від того, які порушення будуть зафіксовані в ході виборчого процесу.

Нагадаємо, за даними екзит-полу, проведеного соціологічною групою "SOCIS" на замовлення Комітету виборців України, в Чернігові на довиборах у Верховну Раду на 205-му окрузі кандидат від БПП Сергій Березенко набрав 31,4% голосів, кандидат від партії "Кріп" Геннадій Корбан - 17,1%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування