Цивільна дружина Клименка розповіла, якими стануть "Вести"

Четвер, 30 липня 2015, 08:26

Нова керівник медіа-холдітнга "Вести" Ольга Семченко розповіла, якою буде газета "Вести".

Про це йдеться в тексті, опублікованому в газеті в четвер.

"Зі старту і по сьогоднішній день "Вести" не змінювали риторики, газета працювала як до Майдану, так і після нього. Критично, актуально, на злобу дня. "Вести" намагалися піднімати актуальні теми, які хвилюють громадян. І ми хочемо і будемо продовжувати це робити", - заявила вона.

Семченко. Фото "Вести"

"Але знаєте, ми аналізуємо, що сьогодні цікаво аудиторії, і розуміємо. Люди дуже втомилися від війни і фронтових зведень, люди занадто багато цікавляться економічними темами - "Вести" вміють прекрасно і доступною мовою писати про економіку. Люди шалено люблять споживчу проблематику - ми кращі в цьому питанні. Наші читачі найобізнаніші і досвідчені в цих питаннях ", - заявила вона.

"Ми з колегами розмірковуємо над неформальним слоганом для роботи - нам дуже підходить девіз: "Вести" допомагають!" Що зміниться - ми станемо для читачів ще більш доступними, ми націлені проводити експертні гарячі лінії з актуальної проблематики", - додала Семченко.

Як відомо, Ігор Гужва, який називав себе власником медіа-холдингу "Вести", продав свою частку екс-прес-секретарю Олександра Клименка Ользі Семченко.

Співрозмовники УП розповіли, що тепер в редакції вичитуванням текстів займають паралельно люди з Адміністрації президента і люди Клименка.

Це, за словами джерел, може свідчити про неофіційну угоду між владою і Клименком, щоб останній міг повернутися в Україну.

Співрозмовники стверджують, що видання тепер планують зробити лояльним до президента.

За інформацією "Української правди", Ольга Семченко створювала "Вести" за гроші Клименка і була негласним "смотрящим" у виданні, яке записали на Гужву і підставних осіб.

Семченко - цивільна дружина Клименка.

Раніше газета часто публікувала позиції, які збігалися з позиціями Кремля і бойовиків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування