Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Адвокати підозрюваного у вбивстві Бузини представили двох свідків

Субота, 4 липня 2015, 01:14

Адвокати Дениса Поліщука, затриманого за підозрою у вбивстві Олеся Бузини, представили журналістам двох свідків, які запевняють, що у "форді", на якому приїхали вбивці Бузини, були особи не схожі на затриманих підозрюваних.

Про це вони повідомили журналістам після засідання апеляційного суду.

Перший свідок - Анжела Кукла, продавець МАФу по вулиці Дегтярівська, 31, який знаходився приблизно в двох хвилинах їзди від будинку Бузини.

Вона розповіла, що вранці перед вбивством бачила двох чоловіків на темно-синьому "Форді-Фокусі" (за версією слідства, на такому автомобілі пересувалися вбивці - Ред.) - вони купували у неї каву. За словами Кукли, одному з чоловіків на вигляд близько 40 років, другому - близько 35.

З її слів слідчі склали фоторобот, який пізніше показали продавчині. Вона впізнала одного з чоловіків, якого бачила вранці у день вбивства. Фотографій Медведька і Поліщука серед них не було.

Другий свідок - власник МАФу Ольга Миколаївна. Вона теж бачила "Форд" і чоловіків, які з нього виходили. За її словами, вони розмовляли між собою "на фені" і не були схожі на Поліщука та Медведька.

Як повідомлялося, Апеляційний суд змінив запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві Бузини Дениса Поліщука, якого раніше відпустили під заставу 5 млн грн.

Нагадаємо, двоє підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Андрій Медведько і Денис Поліщук були затримані 18 червня.

23 червня бізнесмен Олексій Тамразов вніс за Поліщука 5 млн грн застави.

Медведька арештували до 14 серпня без можливості внести заставу.

Бузина був убитий 16 квітня в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому жив. За даними МВС, він загинув від поранень в груди і голову з пістолета ТТ, кулями калібру 7.62. Міліція почала розслідувати цю подію за ст.115 КК (умисне вбивство).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування